Mon, Feb 20th, 2017

Alfa prinde aripi: după Stelvio, gama italienilor va conține două noi SUV-uri sportive

Alfa Romeo își va face “plinul” de SUV-uri în următorii ani. Dacă în 2016 am văzut primele imagini cu Stelvio, un SUV de dimensiuni compacte-medii, viitorii ani vor aduce alte două crossovere în gamă: unul mai mare, altul mai mic.

Dacă vă numărați printre fanii Alfa Romeo care au așteptat cu multă răbdare și cu și mai multă încredere mult-trâmbițata resurecție a mărcii, lansările noii

Giulia și a SUV-ului Stelvio ar fi trebuit să vă acopere parțial foamea de curiozitate. Cu un caracter specific oferit de designul exterior agresiv și de versiunile sportive animate de un V6 de origine Ferrari, cele două modele reușesc să pună din nou alfa Romeo pe harta constructorilor premium în două segmente foarte populate.

Vestea bună este că cele două modele sunt doar începutul unei ere dedicate noutăților absolute în gamă.

După ce în presa de specialitate din Europa au apărut informații conform cărora Giulia nu va avea o versiune break, pentru că SUV-ul Stelvio acoperă prin caracterul său implicit zona familiștilor, Sergio Marchionne a confirmat în weekend-ul care tocmai s-a terminat faptul că gama Alfa va fi îmbogățită în următorii doi ani de două SUV-uri noi. Acestea se vor poziționa în gamă deasupra și dedesubtul lui Stelvio, urmând să fie concurenți direcți pe de o parte pentru zona X5-Q7-GLE, pe de altă parte pentru X1-Q3-GLE.

Evident, informațiile legate de cele două noi modele sunt inexistente. Singurele indicii pe care CEO-ul Fiat Chrysler Automobiles le-a dezvăluit sunt legate de faptul că acestea vor fi produse în Italia și că primul dintre ele va apărea pe piață “la sfârșitul lui 2018 – începutul lui 2019”.

via Automotive News (înreg.), www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved