Wed, Feb 10th, 2016

Alfa Romeo Giulietta primește un facelift: o față nouă și tehnologii de ultimă oră

Alfa Romeo a pregătit un facelift pentru actualul Giulietta. Modelul compact va fi dezvăluit oficial în data de 24 februarie, chiar înaintea Salonului Auto de la Geneva.

În așteptarea unui Giulia care nu mai ajunge, Alfa Romeo s-a gândit să mai potolească setea de modele noi a fanilor cu un facelift aplicat modelului Giulietta. Hatchback-ul se află deja de o bună bucată de vreme pe piață, fiind lansat pentru prima dată în anul 2010. Prin urmare, orice modificare estetică este binevenită după o asemenea perioadă.

Faceliftul compactei italiene a fost deja anunțat prin intermediul unui teaser, care fixează ca dată oficială de debut ziua de 24 februarie. Adică fix de Dragobete, nu că ar avea vreo importanță pentru Alfa Romeo sărbătoarea românească, și cu cinci zile înainte de deschiderea oficială a Salonului Auto de la Geneva.

Momentan nu există foarte multe informații despre modificările estetice pe care le va suferi Giulietta, însă ne putem aștepta ca partea frontală să împrumute foarte mult din liniile fratelui mai mare, încă așteptat, Giulia. Interiorul va fi și el îmbunătățit, urmând să primească un sistem multimedia nou, materiale de o calitate superioară și un nivel de echipare ceva mai consistent.

La nivelul motoarelor nu vor fi operate modificări substanțiale, ele fiind deja îmbunătățite anul trecut, când Alfa Romeo a trebuit să se adapteze noilor norme de poluare Euro 6

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved