Thu, Feb 8th, 2018

Alfa Romeo Giulietta Sport: compacta italiană a primit o versiune sportivă, disponibilă cu două motoare turbo de 121 CP: 1.4 litri benzină și 1.6 litri diesel

Alfa Romeo a anunțat introducerea în gamă a modelului Giulietta Sport, o versiune sportivă pentru compacta sa, ce va beneficia de două motorizări turbo de 121 de cai putere: 1.4 litri benzină și 1.6 litri diesel.

Alfa Romeo Giulietta se bucură de un tratament special din partea constructorului italian, odată cu lansarea unei versiuni Sport, cu jante de 17 inch, praguri modificate, un nou sistem de evacuare și exterior vopsit în culoarea Misano Blue, disponibilă până acum doar pe versiunea Veloce.

Alfa Romeo Giulietta Sport va fi disponibilă cu două motorizări diferite, respectiv 1.4 litri turbo pe benzină și 1.6 JTDM turbodiesel, ambele dezvoltând 121 de cai putere și o viteză maximă de 194 km/h.

Italienii au spus că Giulietta Sport va beneficia de o serie de dotări precum sistem de climatizare, cruise control, sistem multimedia cu ecran touchscreen Uconnect, selectorul Alfa DNA cu diferențial electronic Q2, Dynamic Steering Torque (DST), precum și sistemul ESC cu Antislip Regulation (ASR) și Hill Holder.

Prețurile anunțate de Alfa Romeo pentru Giulietta Sport pornesc de la circa 23.700 de euro pentru motorul 1.4 turbo pe benzină, respectiv 25.000 de euro pentru propulsia diesel.

Via Alfa Romeo www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved