Wed, Jun 29th, 2016

Alfa Romeo Giulietta următoarea generație?

Una dintre masini mai anticipate în viitorul Alfa , mai ales pentru ceea ce privește fanii Alfa Romeo, este cu siguranță noua generație de Alfa Romeo Giulietta. Aceasta ar trebui să ajungă în următorii câțiva ani pe piață. Cineva vorbește despre 2018 ca un an bun pentru debutul ei, altcineva spune în schimb că este mult mai probabil ca sosirea sa în reprezentante în 2019, în cele din urmă există și cei care cred că este mai plauzibil să-și asume debutul acestui automobil nu înainte de 2020 . Aceasta pentru simplul motiv că modelul în prezent pe piață tocmai a sosit la dealer. În momentul de față noi nu știm cu certitudine care vor fi deciziile la vârfurile Arese cu privire la data de lansare a acestui vehicul, singura certitudine, chiar acum este că va fi o mașină complet diferită de cea actuală.

Astăzi vă dorim să propunem o față noua a generație de Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio, de pe internet , deoarece câteva ore, de JTDesign Italia, care a postat pe pagina sa de Facebook. Este ipoteza stilistică că, în aceste primele ore de la data publicării se întrunește aprobarea majorității fanilor Alfisti “, noi într-adevăr avem speranța că noile linii de Julieta ar putea fi într-adevăr acest lucru. În momentul de față ne amintim că acest sedan compact va fi construit pe o versiune prescurtată a platformei modulare “George”, aceeași care a fost folosita pentru sedanul de clasa “D” Alfa Romeo Giulia și care , în viitor , va fi de asemenea utilizat pentru alte autovehicule , cum ar fi SUV-ul Alfa Romeo Stelvio.

Platforma cu tractiune pe spate și principalele sale caracteristici ‘George’

Aproape cu siguranță această mașină nu va fi al treilea model de Alfa Romeo, și cum a fost raportat de Sergio Marchionne provin întotdeauna de la Cassino până la sfârșitul anului 2017. Având în vedere faptul că reproiectarea modelului actual tocmai a intrat în dealership pare prea devreme pentru a fi Giulietta, mult mai mult ușor în loc de noul pilot, care ar putea fi numit “Alfetta”. Revenind la noua generație de Alfa Romeo Giulietta, a acestui model, de asemenea, știm că acesta va fi unul dintre puținele din clasa sa care se poate lauda de a fi echipate cu tractiune pe spate. Vorbind despre acest sedan compact, în trecut, a fost confirmat de mai mulți directori Alfa că această mașină va fi produs în două versiuni diferite.

Primul din noua versiune a generatie modelului Alfa Romeo Giulietta, ar trebui să fie succesorul direct la modelul actual, în schimb varianta a doua ar trebui să fie în linii cele mai similare cu Giulia, rezultând într-un fel de versiune prescurtată a sedanului de clasa “D”. Pentru moment, nu știu alte detalii despre acest nou model, cu toate acestea, destinat să monopolizeze atenția fanilor europeni, continentul în care Alfa Romeo Giulietta noua generație ar trebui să dea cel mai bun din ei înșiși “în termeni de vânzări și înregistrări, ca aparținând o categorie care este cel mai popular în continentul nostru.

sursa: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved