Sun, Nov 27th, 2016

Alfa Romeo laudă ținuta de drum a noului Stelvio: ”Clienții rivalilor germani vor fi uluiți de cum se conduce SUV-ul nostru”

Alfa Romeo are așteptări mari de la noul Stelvio. SUV-ular urma să ajute brandul pe piața din SUA și să câștige clienți de la brandurile germane. Principalul atu al noului model este ținuta de drum.

Cum era și normal, Alfa Romeo are așteptări mari de la noul său SUV Stelvio, prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Stelvio are în plan țintirea clienților care alegeau de obicei SUV-urile germane premium din triada Audi, BMW și Mercedes. Prin urmare, italienii au conceput un nivel de echipare similar rivalilor și au plusat cu o motorizare de 510 cai putere, similară celei de pe Alfa Giulia Quadrifoglio Verde.

Cu ajutorul lui Stelvio, Alfa Romeo speră să își revină pe piața din Statele Unite, acolo unde vânzările au scăzut dramatic cu 23 de procente. Anul acesta, italienii au vândut doar 441 de mașini, majoritatea Alfa Romeo 4C Coupe și Spider.

Stelvio și Giulia ar urma să adune mai mulți clienți și să ajute brandul să atingă ținta de vânzări propusă pentru anul 2018: 400.000 de unități la nivel global.

Reid Bigland, șeful Alfa Romeo în Statele Unite, a declarat că ”motivul pentru care clienții vor cumpăra un Stelvio este modul în care acesta se conduce. Vor fi uluiți de ținuta de drum. Și fiecare model Alfa Romeo trebuie să promită asta. Vă garantez că această mașină nu va dezamăgi”.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved