Wed, Jan 31st, 2018

Alfa Romeo mai are de așteptat până să ajungă la profit: “Pierderile sunt tot mai mici, dar avem nevoie de volume mai mari”

Alfa Romeo nu va avea profit în acest an, după cum a anunțat Sergio Marchionne, șeful grupului Fiat-Chrysler, cu toate că pierderile constructorului s-au micșorat în ultima perioadă.

După lansarea modelelor Giulia și Stelvio, italienii au sperat că vânzările lor vor înregistra o creștere substanțială care să le aducă și profitul.

Acest lucru nu s-a întâmplat în 2017, iar șefii companiei nu sunt optimiști în această privință nici pentru 2018.

“Încă reconstruim acest brand (Alfa Romeo). Pierderile sunt tot mai mici, dar avem nevoie de volume mai mari”, a declarat Sergio Marchionne, CEO al Fiat-Chrysler.

Grupul auto nu a dezvăluit date oficiale privind performanța financiară înregistrată de Alfa Romeo în 2017 și nici nu a oferit o estimare pentru intrarea pe profit a constructorului italian.

Totuși, unele date prezentate de JATO Dynamics arată că Alfa Romeo a avut vânzări globale de 118.000 de unități în 2017, față de cele 71.700 mașini din 2016.

Conform planului stabilit de Marchionne în 2014, Alfa Romeo ar trebui să ajungă în 2018 la vânzări totale de 400.000 de unități la nivel global.

Via Autonews www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved