Mon, Jan 1st, 2018

Alfa Romeo pregătește succesori pentru Giulietta și 4C: “Este foarte dificil să facem profit”

Alfa Romeo a dezvăluit că se pregătește să lanseze o nouă versiune pentru hatchback-ul Giulietta, precum și o revizuire pentru coupe-ul 4C.

În căutarea profitului, italienii de la Alfa Romeo vor să-și diversifice portofoliul ca să-și îndeplinească această misiune.

Roberto Fedeli, directorul tehnic al constructorului din Torino, a dezvăluit planurile companiei pentru lansarea unei noi versiuni a hatchback-ului Giulietta, precum și o versiune revizuită a coupe-ului 4C.

“Pentru a completa gama de produse de la Alfa Romeo avem nevoie de doi piloni de susținere: o mașină în segmentul compact și apoi, evident, o sportivă, o super sportivă”, a declarat oficialul companiei.

Detaliile privind datele de lansare nu au fost prezentate, însă una dintre problemele cu care se va confrunta constructorul italian este să facă din Giulietta un model profitabil într-o piață foarte competitivă.

“Este foarte greu să facem profit pe acest segment”, a recunoscut Roberto Fedeli.

În ceea ce privește modelul 4C, Alfa Romeo va lansa întâi update-uri pentru versiunile coupe și spider, înainte să ia o decizie radicală de “reinventare” cu un nou motor și alt șasiu.

Via Autoexpress www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved