Sun, May 27th, 2018

Alfa Romeo pregătește un SUV și o versiune coupe pentru Giulia: anunțul oficial va fi făcut în iunie

Alfa Romeo va prezenta în iunie planurile pentru lansarea unui nou SUV și a unei versiuni coupe pentru Giulia, ambele modele urmând să aibă versiuni hibride, potrivit presei britanice.

Alfa Romeo intenționează să-și extindă gama de modele în perioada imediat următoare cu scopul de a crește vânzările.

Publicația britanică Autocar susține că a intrat în posesia unor detalii atractive care vizează lansarea unui nou SUV de mari dimensiuni, dar și a unei versiuni coupe pentru Giulia. Sursa citată afirmă că planurile pentru cele două modele vor fi făcute publice de Sergio Marchionne în luna iunie.

SUV-ul de mari dimensiuni ar urma să fie lansat pe piață la finalul anului 2019 și să beneficieze de o versiune micro-hibrid cu sistem electric de 48 de volți. Acesta ar urma să fie dezvoltat pe platforma lui Stelvio și ar putea primi inclusiv o versiune cu 7 locuri.

Tot în cursul anului 2019 ar urma să apară și versiune coupe a lui Giulia, care ar putea fi dezvoltată în versiuni cu două sau cinci uși. Modelul va utiliza sistemele de propulsie disponibile pe sedanul cu care se înrudește, însă va include și o versiune hibridă. Detaliile complete ar urma să fie dezvăluite în cursul lunii iunie.

Via Autocar www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved