Fri, Nov 15th, 2019

Cea mai proasta Alfa Romeo din lume a fost scoasa la vanzare

  • Cea mai proasta Alfa Romeo din lume a fost scoasa la vanzare
  • Vorbim despre o Giulia care a stat in service aproape trei luni
  • Masina de 505 CP nu a facut decat 70.000 de kilometri

Vestea buna: cumparatorul masinii italiene nu va avea de achitat decat jumatate din suma originala.

O Alfa Romeo care a stat aproape trei luni in service din cauza numeroaselor probleme de fiabilitate a fost scoasa recent la vanzare pe internet, in SUA.

Masina in cauza, o Giulia cu 505 cai sub capota, are mai putin de doi ani vechime si vine cu aproape 70.000 de kilometri in bord.

Aceasta a apartinut publicatiei americane Car and Driver, care a documentat la sfarsitul lunii trecute toate neajunsurile berlinei de origine italiana.

O dezamagire pentru jurnalistii de peste Ocean, respectiva Alfa Romeo ar putea fi o optiune de nerefuzat pentru amatorii de chilipiruri.

Suma pe care viitorul cumparator o are de achitat se ridica la 41.400 de dolari, ceea ce reprezinta aproape jumatate din pretul original al masinii cu motor V6.

Interesanta este, de altfel, si echiparea: berlina italiana vine inclusiv cu cateva optionale incitante, precum vopseaua Rosso Competizione.

Totodata, din meniu nu lipsesc nici jantele din aliaj pe 19 inch, scaunele sport cu functie de incalzire, tapiteria din piele sau sistemul audio cu 15 difuzoare.

Sursa: Car and Driver www.4tuning.ro

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved