Fri, Apr 21st, 2017

Cel mai ieftin Afla Romeo Giulia Quadrifoglio se vinde în Statele Unite: costă 1250 de dolari, dar are o problemă

Cea mai recentă apariția în rubrica „accidente exotice” are în prim plan un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de 510 cai putere, distrus în Statele Unite.

Alfa Romeo și-a pus toate speranțele în noul Giulia pentru a cuceri piața din Statele Unite. A lansat acolo inclusiv versiunea de performanță Giulia Quadrifoglio, sedanul de performanță de 510 cai putere, rival al lui BMW M3 și Mercedes C63 AMG.

Din păcate, americanii ne-au oferit deja primul accident serios în care a fost implicată berlina peninsulară. Chiar dacă abia a ajuns în showroom-urile de dincolo de Ocean, Giulia Quadrifoglio se poate „lăuda” deja cu o daună totală la activ. Un exemplar de culoare roșie este scos la licitație pe un site specializat din Raleigh, North Carolina. Se pare că acesta a suferit un accident grav și a ajuns la fier vechi. Potrivit informațiilor neoficiale, ar fi fost vorba despre o rostogolire.

Chiar dacă versiunea de serie costă aproape 80.000 de dolari în SUA și cam tot atât în Europa, epava este scoasă la licitație pentru numai 1250 de dolari. Valoarea sugerează gradul în care a fost distrusă mașina.

via jalopnik, www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved