Wed, Mar 2nd, 2016

Discreţie italiană: Alfa Romeo Giulietta a primit un facelift minor

Alfa Romeo Giulietta primeşte un facelift discret cu modificări la bara de protecţie şi grilă, dar şi mici îmbunătăţiri la sistemul multimedia, prin care speră să sporească concurenţa pentru BMW Seria 1, Audi A3 sau Volvo V40.

Una dintre noutăţile pregătite de Alfa Romeo pentru Salonul Auto de la Geneva este un facelift pentru compacta premium hatchback Giulietta. Chiar dacă au trecut 6 ani de la lansarea actualei generaţii, iar precedentul facelift a sosit în 2013, Giulietta nu se schimbă prea mult nici de această dată.

Modificările estetice sunt mai degrabă minore şi vizează o uşoară schimbare a bării frontale de protecţie şi a grilei, dar şi la nivelul jantelor şi a marcajelor în stilul implementat pe modelul Giulia. La interior, singurele noutăţi sunt la nivelul tapiţeriei şi a sistemului multimedia, care a primit un sistem Live services care permite conectarea rapidă la aplicaţiile Facebook, Twitter, Deezer, Reuters sau TuneIn.

Giulietta facelift vine cu patru motorizări pe benzină, toate de 1.4 litri, care furnizează între 120 şi 170 CP, dar şi cu două unităţi diesel de 1.6 litri şi 2.0 litri, care furnizează 120 CP şi, respectiv, 150 CP.

Versiunea de performanţă Alfa Romeo Giulietta Veloce a primit de asemenea câteva îmbunătăţiri: bara frontală de protecţie este mai sportivă, iar scaunele sport din interior sunt din piele sau Alcantara. În cazul acesteia, motorizările includ o unitate turbo de 1.75 litri care dezvoltă 240 CP cu un cuplu de 300 Nm sau de 340 Nm cu overboost. Viteza maximă este de 242 km/h, iar hatchback-ul are nevoie de 6 secunde pentru a ajunge la 100 km/h.

Avem deja şi informaţii despre preţ, chiar dacă pentru moment doar pentru Italia, acolo unde preţul de pornire pentru Alfa Romeo Giulietta va fi de 22.200 de euro, în timp ce Giulietta Veloce ajunge la 34.900 de euro.

Via Motor1www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved