Tue, Dec 13th, 2016

Ferrari face o dedicație fanilor din Japonia: italienii revin la caroseria targa cu noul J50

Ferrari J50 este un model creat special de italieni pentru fanii lor din Japonia. Supercarul are la bază modelul 488 Spider și marchează revenirea la o caroserie de tip targa.

Ferrari sărbătorește 50 de ani de prezență pe piața din Japonia și caută să își mulțumească fanii de pe această parte a planetei cu o ediție specială a modelului 488 Spider. ”Dedicația” italienilor se numește Ferrari J50 și este un supercar cu motor central, menit să marcheze reîntoarcerea la caroseria targa, folosită în trecut de mai multe modele ale Căluțului Cabrat.

Creat de departamentul pentru proiecte speciale Ferrari, noul J50 va fi produs în doar 10 exemplare, fiecare personalizat după preferințele clientului. Designul va fi însă similar, amintind de modele celebre cum sunt GTO, F40 și F50.

Din punct de vedere aerodinamic vor fi operate o serie de schimbări importante: radiatoarele vor fi apropiate, spoilerul față a fost redesenat, iar linia plafonului a fost ușor coborâtă. Posteriorul beneficiază de o evcuare dublă, de un eleron impresionant și de un deflector din fibră de carbon care ne amintește de motoarele cu reacție ale avioanelor.

Pachetul estetic este completat de un set de jante de 20 de inch, create special.

Habitaclul este acoperit de un acoperiș targa compus din două bucăți, ascunse în spatele celor două scaune. Finisajele din piele și Alcantara sunt în culorile roșu și neagru, același roșu aplicat în trei straturi și la nivelul caroseriei.

Propulsia este asigurată de același motor V8 de 3.9 litri, capabil să dezvolte 690 de cai putere.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved