Fri, Jun 3rd, 2016

Ferrari LaFerrari va primi o versiune Spider decapotabilă în 2017. Tot 963 CP, dar preţ triplu: 3.5 milioane de euro

Ferrari va dezvolta o versiune decapotabilă Spider pentru modelul LaFerrari care va beneficia de acelaşi sistem de propulsie hibrid de 963 CP, dar care va costa de 3 ori mai mult: 3.5 milioane de euro.

Ferrari LaFerrari este cel mai puternic model dezvoltat de constructorul italian, graţie unui sistem de propulsie cu motor aspirat V12 de 6.3 litri şi a unui motor electric care generează în total 963 de cai putere.

Modelul va primi însă anul viitor o versiune Spider decapotabilă, a cărui dezvoltare a fost confirmată recent de Sergio Marchionne, CEO-ul Căluţului Cabrat.

Primele informaţii indică faptul că LaFerrari Spider va avea parte de un plafon rabatabil similar cu cel implementat pe modelele Ferrari 488 Spider şi California, însă nu este exclus ca producătorul italian să opteze pentru un plafon de tip targa pentru a reduce masa modelului.

În schimb, din punct de vedere tehnic, LaFerrari Spider nu va beneficia de nicio schimbare, întrucât va include acelaşi sistem hibrid de propulsie de 963 CP. În cazul în care ai vrea să ai un astfel de model în garaj, există două probleme.

În primul rând, producţia va fi foarte limitată, chiar mai mică decât cea a lui LaFerrari, care a ajuns la numai 499 unităţi, iar Ferrari a început deja să accepte precomenzi. În al doilea rând, preţul va fi semnificativ mai mare decât în cazul lui LaFerrari. Dacă iniţial se vorbea de un preţ dublu, de circa 2.5 milioane de euro, ultimele date arată că LaFerrari Spider va costa circa 3.5 milioane de euro.

Via Autocarwww.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved