Sat, Jul 2nd, 2016

Ferrari sărbătoreşte cu stil 70 de ani de existenţă: va lansa 350 de unităţi în ediţie specială pentru cele 5 modele din gama actuală

Ferrari va dezvolta câte 70 de ediţii speciale pentru fiecare dintre cele 5 modele din gama actuală şi le va dezvălui la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.

Ferrari a ales o modalitate inedită pentru a sărbători 70 de ani de existenţă. Oficialii constructorului italian au ales 70 dintre cele mai reprezentantive modele din istorie, iar fiecare dintre acestea a inspirat câte o versiune specială pentru fiecare dintre cele 5 modele ale gamei actuale.

Cu alte cuvinte, Ferrari va dezvolta 350 de unităţi unice, câte 70 pentru California T, 488GTB coupe, 488 Spider, F12berlinetta coupe şi GTC4Lusso.

“Întreaga echipă de la Maranello a încercat să identifice cele mai reprezentative maşini din istoria companiei, cele mai reprezentative exterioare şi interioare. Asta înseamnă că vom produce şi vom livra 350 de unităţi unice. Fiecare maşină va fi unică”, spune Enrico Galliera, directorul de marketing al Ferrari.

Acesta a adăugat că fiecare dintre unităţi va fi realizată cu “cea mai înaltă tehnlogie şi cele mai bune capacităţi de design ale companiei”.

Ferrari va prezenta o parte dintre cele 350 de unităţi unice cu ocazia Salonului Auto de la Paris, care va avea loc la începutul lunii octombrie. Cel mai recentă ediţie specială lansată de Ferrari, pe numele său F12tdf, este produsă în numai 799 de unităţi, iar valoarea acesteia s-a deblat deja pe piaţă deşi până în prezent au fost livrate doar câteva bucăţi.

Via Autocarwww.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved