Fri, Jul 1st, 2016

În sfârșit, pe roți: primele exemplare Alfa Romeo Giulia au ajuns la 6 clienți italieni

Alfa Romeo a livrat primele exemplare ale lui Giulia, cel mai așteptat model al mărcii italiene în ultimul deceniu. Toate cele șase mașini au mers în Italia.

Alfa Romeo Giulia a fost unul dintre cele mai așteptate modele ale mărcii italiene. Anunțată acum patru ani, Giulia a ajuns în această săptămână la primii săi clienți.

Produse la uzina Alfa Romeo din Cassino, primele șase exemplare Giulia care au ajuns în garajele clienților sunt șase diesel-uri: patru unități 2.2 JTDm de 150 CP și două 2.2 JTDm de 180 CP. Ambele motoare diesel sunt construite din aluminiu, beneficiază de a doua generație a sistemului de injecție Multijet și pot primi cutii manuale cu șase rapoarte sau automate cu opt trepte. Toate versiunile lui Alfa Romeo Giulia beneficiază de tracțiune spate.

Cei șase clienți care au primi cheile mașinilor sunt împrăștiați în toată Italia. Un Giulia albastru Montecarlo Blue de 180 CP a fost recepționat la Motor Village Arese din Milano, un Giulia Vesuvio Grey de 180 CP a mers la Arezzo, în timp ce versiunile de 150 CP au fost preluate de la dealerii Alfa Romeo din Mantua, Perugia, Bari și Ragusa.

via Alfa Romeo, www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved