Thu, Oct 27th, 2016

Italienii se grăbesc: Alfa Romeo Giulia va avea și o variantă break din 2017

Alfa Romeo lucrează de zor la o nouă variantă de caroserie a modelului Giulia. Este vorba despre un break, programat să apară în 2017.

Italienii ne ademenesc cu un nou model bazat pe deja celebrul sedan. Este vorba despre varianta break a modelului Giulia, promis de peninsulari chiar de anul viitor.

Surse neoficiale au declarat pentru o importantă publicație europeană că

Alfa Romeo Giulia va avea o variantă familistă chiar de anul viitor, pentru a ajuta vânzările în Europa de Vest, mare amatoare de astfel de caroserii. Statisticile spun că 42% din vânzările segmentului mediu premium sunt reprezentate de caroserii break.

Baia de mulțime pe care a făcut-o modelul italian în momentul lansării s-a oglindit și în vânzări, luna septembrie plasând Giulia pe locul patru în topul vânzărilor din segment, după rivalii germani de la Mercedes, Audi și BMW.

Noul derivat de caroserie ar urma să beneficieze de un posterior ceva mai alungit, de stopuri și spoiler nou și de o linie a plafonului ceva mai înălțată.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved