Tue, Mar 14th, 2017

Mito și Giulietta nu vor avea urmași: “Următorul Alfa Romeo va fi, cel mai probabil, un SUV”

Alfa Romeo consideră că Giulia și Stelvio sunt modelele sale reprezentative și anunță că următorul pe listă este un nou SUV, în timp ce Mito și Giulietta nu vor primi înlocuitori.

Alfa Romeo a decis să-și schimbe încă o dată strategia pe termen mediu cu privire la gama de modele. Chiar dacă a promit 6 noi modele, constructorul italian a decis deja să ia câteva măsuri drastice. Prima dintre ele este ca Mito și Giulietta, cel mai mici modele din gamă, nu vor mai primi urmași, întrucât nu sunt modele reprezentative la nivel global.

“Nu sunt la același nivel cu Giulia și Stelvio. Vor exista în continuare într-un orizont rezonabil de timp, dar noile Alfa Romeo vor fi ca Giulia și Stelvio pentru că pun șoferul în centru. Mito și Giulietta sunt mașini foarte bune, dar nu la același nivel cu Giulia și Stelvio”, spune Reid Bigland, șeful Alfa Romeo.

În acest context, următorul model Alfa Romeo va fi un SUV, care va fi poziționat fie imediat peste Stelvio, fie imediat sub acesta. O decizie finală va fi luată în funcție de dimensiunile cele mai apreciate de clienți la nivel global. De altfel, acesta va fi principalul criteriu luat în calcul pentru lansarea viitoarelor modele ale constructorului.

“Ne vom concentra mai puțin pe Europa și mai mult pe întregul glob. Piața europeană va fi luată în calcul, dar vom lua puternic în considerare și Asia și America de Nord. În China și America de Nord, segmentul compact are vânzări mici”, a adăugat Bigland.

Via Autocarwww.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved