Wed, Dec 14th, 2016

Poliția italiană încearcă să se revanșeze față de producția locală: Renegade, Giulietta și Giulia pentru forțele de ordine

Poliția italiană a anunțat adăugarea unor mașini de producție locală pentru flota sa de intervenție. Jeep Renegade, Alfa Romeo Giulia și Giulietta au fost alese de forțele de ordine.

Pe la mijlocul anului 2015 vă anunțam că poliția italiană a trădat industria auto locală și a achiziționat 4000 de exemplare Seat Leon. Decizia a fost luată pentru că brandurile locale aflate sub umbrela Fiat nu puteau oferi alternative suficient de bune și de noi.

Acum, poliția italiană pare că încearcă să își mai spele din păcate și anunță adăugarea unor mașini produse în interiorul Peninsulei. Este vorba despre un Jeep Renegade produs la uzina din Melfi, echipat cu un motor de 2.0 litri și 120 de cai putere, echipat cu tracțiune integrală.

Flotei de intervenție i se adaugă o Alfa Romeo Giulietta, un model care se află deja de o vreme îndelungată pe piață. Din fericire, forțele de ordine primesc și un Alfa Romeo Giulia, cu un motor generos de 280 de cai putere și 400 de Nm. Este al treilea exemplar Giulia după ce poliția a primit la începutul acestui an alte două versiuni Quadrifoglio Verde, cu motorul de 510 cai putere.

Pe lângă culorile specifice poliției italiene, toate mașinile primesc girofar, sirenă și tot echipamentul necesar pentru o echipă de intervenție.

Din păcate, cele câteva unități alese de poliție nu înseamnă mai nimic pentru Alianța Fiat-Chrysler, care și-ar fi dorit probabil o comandă de 4000 de unități, similară celei primite de Seat.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved