Tue, Jul 5th, 2016

Prima imagine oficială cu noul Ferrari LaFerrari decapotabil

Ferrari a dezvăluit prima imagine oficială a modelului LaFerrari Spider, varianta decapotabilă a hipercarului italian.

După multe speculații și o serie de imagini spion, Ferrari a decis să facă lumină în cazul celei mai rapide decapotabile pe care a creat-o vreodată: varianta Spider a modelului LaFerrari. Italienii au dezvăluit astăzi o imagine oficială cu roadsterul care va fi produs într-un număr extrem de limitat.

Constructorul din Peninsulă nu a dat informații despre numărul unităților pe care le va asambla, despre caii putere, despre performanțele sale sau despre numele oficial. Au existat însă mai multe voci care au afirmat că întreaga producție LaFerrari Spider a fost deja vândută, iar mașina va fi expusă doar de dragul fanilor, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, în toamna acestui an.

Noul La Ferrari Spider va fi disponibil fie cu un acoperiș retractabil din fibră de carbon, fie cu unul textil.

De propulsie se va ocupa același ansamblu hibrid, cu un motor V12 pe benzină și unul electric, capabile să livreze împreună 950 de cai putere. Ferrari a dat asigurări că și rigiditatea structurii a fost îmbunătățită pentru a oferi aceeași ținută de drum impecabilă. Până și aerodinamica a fost revizuită pentru a oferi același coeficient la viteze mari, cu acoperișul coborât.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved