Thu, Jun 7th, 2018

Renașterea unor legende: Alfa Romeo va relansa modelele 8C și GTV în cel mult 4 ani

Alfa Romeo a anunțat relansarea modelelor legendare 8C și GTV în următorii 4 ani. Strategia italienilor include și două SUV-uri noi, un frate mai mare și unul mai mic pentru modelul Stelvio.

Alfa Romeo are o nouă strategie de piață până în 2022, cu obiectivul să-și tripleze vânzările în următorii 4 ani. Fanii constructorului italian au mai multe motive de bucurie, după ce Alfa Romeo a anunțat relansarea unor modele legendare, precum 8C și GTV.

În plus, italienii vor lansa și două SUV-uri noi până în 2022. Este vorba despre doi frați pentru Stelvio, unul mai mare și unul mai mic, ca urmare a succesului înregistrat de primul SUV al companiei.

Noul Alfa Romeo 8C ar urma să aibă un motor biturbo de circa 700 de cai putere și o accelerație 0-100 km/h în mai puțin de 3 secunde. Despre noul GTV știm că ar urma să fie o versiune coupe pentru popularul model Giulia, cu cel puțin 600 CP în varianta Quadrifoglio și tracțiune integrală.

Până în 2022, Alfa Romeo vrea să ajungă la vânzări anuale de 400.000 de mașini. Pentru acest an, vânzările sunt estimate la 170.000 de unități.

Via Autocar www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved