Fri, Feb 3rd, 2017

Sa fie asta raspunsul italienilor la BMW-ul Seria 4?

  • Alfa Romeo pregateste o versiune coupe a Giuliei
  • Aceasta ar urma sa fie botezata Giulia Sprint
  • Va fi prezentata oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva

Potrivit ultimelor zvonuri, italienii de la Alfa Romeo planuiesc sa mareasca gama Giulia cu o noua varianta de caroserie. Coupe-ul ar urma sa fie prezentata in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Odata cu lansarea sedanului Giulia, imaginatia fanilor Alfa Romeo a inceput sa zboare la alte variante de caroserie pe care ar dori sa le poata achizitiona sau sa le surprinda pe strazi. Ei bine, chiar daca nu am vazut nicio poza spion sau niciun alt zvon pana acum despre asa ceva, constructorul italian se pare ca le va indeplini dorinta.

Potrivit australienilor de la Motoring, italienii ar urma sa prezinte o versiune coupe a Giuliei in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie. Aceasta va purta numele Giulia Sprint si este gandita ca un rival direct pentru BMW Seria 4, Audi A5 coupe si Mercedes-Benz C-Class Coupe.

Singurul lucru care ii confera o anumita credibilitate acestui zvon este planul prezentat de Alfa Romeo odata cu lansarea Giuliei. In acesta se arata ca sedan-ului i se vor alatura la un moment dat inca doua “modele particulare“, cel mai probabil coupe-ul de care vorbim acum, si o versiune decapotabila care ar urma sa fie prezentata mai tarziu.

Informatiile despre o posibila Giulia Sprint sunt deocamdata foarte putine, insa daca se va intampla cu adevarat, gama de motorizari va ramane la fel. Modelele din partea inferioara a gamei vor veni cu propulsoarele de 2.0 litri pe benzina, respectiv de 2.2 litri diesel, iar varful de gama cu V6-le de 2.9 litri, dezvoltat impreuna cu cei de la Ferrari. Acesta din urma ar putea fi un rival pentru BMW-ul M4 si pentru Mercedes-ul C63 Coupe.

Alfa Romeo intentioneaza sa lanseze Giulia Sprint cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie, asa ca daca acest zvon se dovedeste adevarat, atunci vom auzi cu siguranta mai multe informatii, probabil si oficiale, in saptamanile ce vor urma.

sursa: www.4tuning.ro

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved