Thu, Feb 28th, 2019

TOP 10 masini noi de care sa te feresti. FIABILITATEA nu este deloc punctul lor forte

Cel putin pe piata din SUA, Jaguar-ul F-Pace are probleme cu propulsorul V6 de 3.0 litri, cu suspensia, cu partea de electronica si cu zgomotele din interior.

La mica distanta se pozitioneaza Buick Enclave, un SUV foarte capabil la prima vedere, care poate tracta pana la 2.268 de kilograme. In realitate insa, proprietarii au semnalat in ultimele 12 luni probleme la partea de transmisie si la diferite scurgeri de lichide

Problemele americanilor de la Tesla in ceea ce priveste calitatea masinilor lor sunt deja cunoscute, asa ca nu este nicio surpriza ca Model X se regaseste in acest top. Cei mai multi clienti s-au plans de vopsea si de caroserie, in special de lufturi dar si de sistemul electric.

Pick-up-urile fac parte din cultura auto americana, iar Chevrolet Silverado 2500HD este unul dintre cele mai populare modele. Chiar si asa, camioneta are probleme cu consumul de combustibil si cu nivelul de emisii, cu sistemul de directie si cu suspensiile.

Un sedan de lux, care din pacate a ajuns numai pe cateva piete din Europa, este Cadillac CT6. In ciuda aparentelor, americanii au sesizat probleme la sistemul de climatizare, cateva defectiuni minore la transmisie si la sistemul electric al masinii.

Cadillac are o gama diversificata de modele, printre care si celebrul SUV Escalade. Numai ca dincolo de design-ul impunator si mai ales de popularitate, Escalade nu sta foarte bine atunci cand vine vorba de tinuta de drum, de manevrabilitate, de sistemul de climatizare si de transmisie.

Kia importa sedanul Cadenza in SUA din Coreea de Sud si este un rival pentru modele precum Chevrolet Impala sau Toyota Avalon. Cadenza este in mare o masina buna, dar Consumer Reports sustine ca are probleme cu racirea motorului, cu emisiile, cu sistemul de alimentare cu combustibil si la cel de climatizare.

Alfa Romeo Giulia este un model care se vinde atat in SUA cat si in Europa. La fel ca si in cazul celor de la Tesla, producatorii italieni nu sunt renumiti tocmai pentru fiabilitatea masinilor lor. Giulia nu face, din cate se pare, exceptie. Sedanul care rivalizeaza cu Seria 3 si C-Class are o suspensie prea dura, confortul scaunelor lasa de dorit, sistemul de infotainment este dificil de folosit iar electronica masinii este…ei bine, pur italieneasca.

Unul dintre cele mai sportive modele din segmentul sau, Cadillac-ul CTS dezamageste la spatiul pentru pasagerii din spate, la volumul portbagajului si atunci cand vine vorba de sistemul de climatizare si transmisie.

Volkswagen Atlas este un SUV de mari dimensiuni, cu trei randuri de scaune, bine echipat si destul de confortabil. Proprietarii intervievati de catre cei de la Consumer Reports s-au plans insa de fiabilitatea modelului german asamblat in SUA, in special de sistemul de climatizare, de directie, suspensie sau propulsor.

sursa www.4tuning.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved