Fri, May 8th, 2020

A pierdut 40% din valoare in doar 12 luni. Masina italiana de lux se vinde acum la pret de VW Passat

  • Aceasta Giulia Ti Q4 a costat, de noua, peste 50.000 de dolari
  • Masina italiana se vinde insa acum pentru aproape 32.000 de dolari
  • Berlina cu 280 CP pe ambele punti nu a facut decat 21.230 de km

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, numarul kilometrilor parcursi de exemplarul in cauza, din 2019 si pana la momentul de fata, nu depaseste 21.230.

Fabricata in urma cu numai un an de zile, aceasta Giulia Ti Q4 a costat 50.190 de dolari de noua. Astazi insa, berlina cu motor turbo de doi litri si 280 de cai putere pe ambele punti de la Alfa Romeo se vinde la pret de… Volkswagen Passat.

Vorbim, mai precis, despre o suma de doar 31.995 de dolari, in schimbul careia masina italiana de lux ofera chiar si tapiterie din piele neagra, plus scaune fata cu functie de incalzire.

Cumparatorul respectivei Alfe Giulia se va mai bucura, totodata, si de un pachet estetic extrem de delicios, cu o caroserie Stromboli Gray Metallic si jante din aliaj pe 19 inch. Alte detalii includ mai multe elemente exterioare finisate…

… finisate la randul lor intr-o nuanta de negru, asemeni interiorului pentru cinci persoane, dar si faruri bi-xenon, stopuri cu tehnologie LED, display central de 8.8 inch si opt difuzoare.

Asemeni oricarei masini de lux de ultima generatie, berlina italiana din 2019 se mai poate lauda si cu diferite sisteme de siguranta activa. Printre care si pilot automat adaptiv sau asistent pentru mentinerea benzii de rulare, de exemplu.

Intr-un final, aceasta Giulia Ti Q4 mai propune si o trapa cu actionare electrica, volan incalzit, camera pentru marsarier, suspensie sport, senzori de parcare fata si spate, plus altele.

sursa www.4tuning.ro

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved