Sat, Apr 21st, 2018

Adio uniformă de hatchback: viitoarea generație Alfa Romeo Mito ar putea deveni un SUV

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, este convins că viitorul Alfa Romeo Mito nu o să mai fie un hatchback. Zvonurile spun că micuțul model italian s-ar putea transforma într-un SUV.

Brandul Fiat va trece în perioada următoare printr-un proces de restructurare a gamei de modele. Aflat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, CEO-ul Sergio Marchionne a declarat că italienii vor continua să dezvolte doar Panda și familia de modele 500.

Același Sergio Marchionne a oferit informații despre viitorul Afla Romeo. Conform declarațiilor făcute de oficialul FCA (Fiat-Chrysler), este posibil ca Mito să nu mai apară pe piață sub forma unui hatchback.

“Dacă vom păstra Mito, nu cred că acesta o să aibă forma pe care o cunoașteți. Segmentul din care face parte Mito a scăzut considerabil”, a declarat Sergio Marchionne.

Conform zvonurilor apărute în trecut, Mito ar putea fi transformat într-un SUV. În 1 iunie, oficialii FCA prezintă planurile grupului pentru următorii cinci ani, iar atunci vom afla dacă Alfa Romeo MiTo dispare complet din gama italienilor sau dacă renaște sub forma unui SUV. Un alt model aflat în pericol este și Alfa Romeo Giulietta.

“Noul filozofie Alfa este reprezentată de 4C, Stelvio și Giulia. Mito și Giulietta sunt mașini foarte bune, dar nu la același nivel cu Giulia și Stelvio. Piața europeană va fi luată în calcul, dar vom lua puternic în considerare și Asia și America de Nord. În China și America de Nord, segmentul compact are vânzări mici”, a declarat în urmă cu un an Reid Bigland, șeful Alfa Romeo.

Via | AutoExpress www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved