Fri, Dec 18th, 2020

Îmbunătățiri în gama Alfa Romeo Stelvio: motorizări Euro 6d și versiune Veloce Ti

Versiunea 2021 a lui Alfa Romeo Stelvio va putea fi comandată și în varianta Veloce Ti. Totodată, italienii anunță că toate motorizările SUV-ului respectă normele de poluare Euro 6d, iar sistemele grupate sub denumirea Alfa Connect Services au fost îmbunătățite.

Alfa Romeo a publicat o serie de informații referitoare la versiunea 2021 a SUV-ului Stelvio. Conform oficialilor companiei italiene, de anul viitor, clienții vor putea opta pentru noua variantă Stelvio Veloce Ti (Turismo Internazionale).

Aceasta propune o serie de echipamente speciale pentru caroserie și câteva elemente de interior preluate de pe vârful de gamă Stelvio Quadrifoglio. Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti va fi echipat cu un spoiler spate îmbunătățit, cu un difuzor restilizat și cu jante de 21 de inch cu design special.

Pentru interior, italienii au pregătit padele pentru schimbarea treptelor de viteză fabricate din aluminiu, scaune sport îmbrăcate în Alcantara și piele, un plafon de culoare neagră și accesorii din fibră de carbon.

Versiunea Stelvio Veloce Ti va fi echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri turbo care dezvoltă 280 de cai putere. Resursele vor fi gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

De asemenea, Alfa Romeo a menționat că toate motorizările pentru versiunea 2021 a lui Stelvio respectă normele de poluare Euro 6d.

În plus, constructorul italian a pregătit și o serie de actualizări pentru sistemul Alfa Connect Services.

Astfel, pachetul va include următoarele servicii: My Assistant cu funcție pentru apel la serviciile de urgență, My Remote (controlul anumitor sisteme prin intermediul telefonului mobil), My Car (monitorizarea sistemelor mașinii), My Navigation (șoferul va putea trimite o destinație de pe telefonul mobil direct în sistemul de navigație al mașinii), My Wi-Fi (conexiune la internet pentru 8 dispozitive) și My Theft Assistance (alertă în caz de furt)

sursa www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved