Sat, Sep 12th, 2015

Lazzarini Design dopează o Alfa Romeo 4C cu un motor de Ferrari

În materie de tuning, să iei o caroserie de Alfa Romeo şi să o animi cu un motor Ferrari nu poate să fie decât un experiment reuşit. Fix la asta lucrează şi Lazzarini.

Atelierul de design Lazzarini se ocupă de toate lucrurile pe care ar putea să le facă mai frumoase, de la maşini şi iahturi la arhitectură. De asemenea, se pare că au un fetiş cu maşini animate de motoare V8 Ferrari.

Cea mai nouă lucrare se numeşte 4C Definitiva şi reprezintă un mix italienesc cât se poate de reuşit: o Alfa Romeo 4C cu motor V8 de 4,3 litri de provenienţă Ferrari. Dubla supraalimentare duce puterea totală la 748 de cai-putere şi 720 de Newtoni-metru.

Cifrele de performanţă duc, astfel, 4C-ul în categoria supercarurilor. Cu o masă estimată la doar 955 kg, 4C Definitiva accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,5 secunde şi străbate sfertul de milă în 9,5 secunde.

Toate aceste modificări de ordin tehnic aduc cu sine şi unele schimbări de ordin estetic şi funcţional, încorporate într-un kit de toată frumuseţea. Odată finalizat proiectul, 4C Definitiva va fi disponibilă clienţilor la un preţ de circa 250.000 €

sursa: www.promotor.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved