Tue, Nov 17th, 2020

Prima Alfa Romeo electrica este aceasta capodopera cu 520 CP

  • Productie limitata la 20 de exemplare
  • 430.000 de euro pret de pornire
  • Livrarile programate pentru vara lui 2022

Italienii de la Totem Automobili au publicat in urma cu cateva luni primele imagini cu noul GTelectric, o reinterpretare electrica a legendarei Alfa Romeo Giulia GTA. Acum au finalizat primul exemplar.

Masinile 100% electrice, de serie, nu sunt tocmai cele mai frumoase automobile de pe strada. Daca ai buzunarele indeajuns de adanci si vrei neaparat o masina cu zero emisii, dar care sa aiba si stil, atunci poti apela la companii ca Totem Automobili.

Pentru cel putin 430.000 de euro, italienii iti vor livra o capodopera pe patru roti. Este vorba despre Alfa Romeo GTelectric, o reinterpretare electrica a legendarei Alfa Romeo Giulia GTA despre care am aflat pentru prima data in luna martie.

Productia este limitata la doar 20 de bucati iar livrarile sunt programate pentru vara anului 2022. Primul exemplar functional, insa, tocmai a fost finalizat si il poti admira si tu in imaginile alaturate.

Desi arata ca o Giulia GTA, acest GTelectric foloseste de fapt numai 10% din sasiul celebrului model italian. Platforma este 100% aluminiu, intarita inclusiv cu un roll cage iar motorul electric de 520 CP este montat central.

Multumita unui pachet de baterii, cu capacitatea de 50.4 kWh, Totem GTelectric are o autonomie de circa 320 de kilometri.

Revenind la caroserie, aceasta este confectionata din fibra de carbon si vine cu cateva modificari comparativ cu o Giulia GTA.

Avem apoi interiorul unde formele clasice se imbina – cum ar fi bordul, ceasurile sau schimbatorul de viteze – cu materiale moderne si finisaje de inalta calitate. Piesele de rezistenta sunt, fara indoiala, scaunele din carbon si piele.

Asa cum spuneam, Totem Automobili va asambla numai 20 de bucati si sustine ca majoritatea au fost deja rezervate.

sursa www.4tuning.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved